PostHeaderIcon Zastupitelstvo 21. července 2021 - nebylo usnášeníschopné

Na mimořádné jednání se sešlo jen 9 zastupitelů. Omluveni byli: Ing. Milena Stárková, Mgr. Jana Švelchová, František Jelínek, Ing. Jaroslav Macháček, Ing. Andrea Staňková, Mgr. Milena Naglmüllerová, PhDr. Jan Lhoták, Pavel Javorský, Mgr. Čestmír Kříž, MUDr. Rudolf Voldřich, Ing. Jan Staněk, Věra Fornousová
Nebyla přítomna nadpoloviční většina členů zastupitelstva, starosta vyhlásil 15 minutovou přestávku. Poté byla opět provedena prezence přítomných. Vzhledem k tomu, že počet členů zastupitelstva se nezměnil, byl v souladu s § 92 zákona o obcích, a dle článku 6 odstavec 4 jednacího řádu zastupitelstva města Sušice vyhlášen náhradní termín jednání zastupitelstva na den 4. srpna 2021 v 16:00 hodin.

Zapsala Milena Stárková

Buřtpárty 18.6.2022