Úvodní strana Články Na webu Náš nový zastupitel

PostHeaderIcon Náš nový zastupitel

Pan Miroslav Vrhel, dnes můj přítel z ČSSD, 18. září 2013 složí na zasedání zastupitelstva slib, neboť převezme funkci člena zastupitelstva za uprázdněný mandát JUDr. Jiřiny Rippelové.

Miroslav VrhelMíru Vrhela jsem poprvé osobně blíže zahlédl před 6 lety, kdy jsem se s ním měl možnost seznámit při jedné akci pro sušické seniory. Bylo to v době, kdy jsem zvažoval svůj vstup do místní organizace ČSSD. Tenkrát ještě pro mě málo známý pan Vrhel udělal dojem člověka, kterému není cizí pro rozvoj místní stranické organizace obětovat svůj vlastní čas a organizační nasazení. Viděl jsem, že být politicky aktivní se může dělat i bez finančního ohodnocení.

Po této kladné zkušenosti jsem tedy posílil řady místních sociálních demokratů. Kromě programu jakékoliv politické strany je pro každého člověka, uvažujícího o členství v ní, neméně důležitá i osobní úvodní zkušenost s jejími dosavadními členy. Míra Vrhel svou obětavostí mě tenkrát potvrdil, že jsem se vydal správným směrem.

Náš nový zastupitel působí v regionálním politickém světě již 16 let. V současnosti je dlouholetým předsedou místní organizace, navíc i členem Výkonného výboru ČSSD v Klatovech. Je příkladné, že člověk, který je v důchodovém věku a kterému by věci společenské mohly být tak trochu jedno, činí pravý opak. Se železnou pravidelností se zúčastňuje každé schůze, různé záležitosti dlouhodobě promýšlí a především místní politické práci bez mrknutí oka často propůjčuje své domácí zázemí. V tomto příkladném konání ho podporuje a při různých akcích pomáhá i jeho manželka Anna, která je rovněž členkou místní organizace.

Počet našich sociálně demokratických zastupitelů dnes není nějak početný. Vím, že k prosazení věcí jsou vždy třeba hlasy. Lépe řečeno, je jich potřeba raději více než méně. Ale nikdy nic nebrání tomu, aby se obraz zastupitele vynořoval ze stylu jeho chování. Myslím, že přítel Vrhel nám určitě ostudu neudělá a že bude na něho spolehnutí.

Míro, přeji Ti hodně štěstí v nové politické roli!
Komentářů (0)
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!
 
Vyhledávání
Kr. konference 18. 3. 2023
Počet návštěv
46515
DnesDnes22
VčeraVčera68
Tento týdenTento týden157
Tento měsícTento měsíc937
CelkemCelkem46515
Denní maximum 12-28-2022 : 511
Přihlášení uživ. 0
Hosté 2
Registrovaní 37
...z toho dnes 0
Kdo je online
-
Počítáno od
16. 9. 2012