Úvodní strana Články Na webu Setkání se seniory

PostHeaderIcon Setkání se seniory

Již čtrnáctým rokem se pravidelně setkáváme se sušickými seniory v Domě s pečovatelskou službou. Letos k nám zavítal i poslanec Igor Jakubčík a senátor Jan Látka. Otázky se točily především okolo zdravotnictví a sociálních služeb.

Senioři měli možnost diskutovat s našimi zastupiteli v příjemné atmosféře, při sklence vína a dobrém štrůdlu. Pro dobrou zábavu zahráli muzikanti Vladimír Rumplík a Ladislav Hošek. Tuto pravidelnou akci financuje sušická ČSSD z vlastních zdrojů, bez dotace města. Dárkem od Plzeňského kraje byla tentokrát sklenice medu – pro stálé zdraví v sychravém podzimu. Šikovné ruce Petry Klímové vytvořily zajímavé obrázky. Byl o ně takový zájem, že Petra má další objednávky. Členů a příznivců sociální demokracie se na akci sešlo okolo dvaceti, seniorů asi sedm desítek. Jsme rádi, že tradiční Štrůdlpárty je oblíbenou akcí a že můžeme přispět k aktivizaci života sušických seniorů.